Op zoek naar een nieuwe telefoon, waar ga jij op letten?

Als je een abonnement hebt, dan kan je om de twee jaar wisselen van telefoon. Dat is altijd een leuk uitstapje natuurlijk, omdat je een nieuwe geliefde telefoon kan uitzoeken. Maar dan is het altijd nog de vraag welke je gaat nemen. Want ben jij merk getrouw, of wissel jij nog wel eens van merk omdat de andere telefoon net wat meer eigenschappen heeft die jij graag ziet.  Maar waar ga je dan allemaal op letten? Want je hebt natuurlijk verschillende telefoons. Zo heb je de iPhone, die bij menig mensen zeer geliefd is. Maar je hebt natuurlijk ook de Motorola telefoon, of eventueel een Samsung.

Welke eigenschappen vind jij belangrijk?

Waar ga jij op letten wanneer je een nieuwe telefoon gaat uitzoeken, buiten natuurlijk dat je de telefoon wel mooi moet vinden. Denk bijvoorbeeld aan het geheugen wat je op jouw telefoon wilt hebben. Want maak jij veel foto’s en video’s van herinneringen, dan is het natuurlijk wel belangrijk om voldoende geheugen te hebben op jouw telefoon. Zelf maak ik namelijk ontzettend veel foto’s met mijn telefoon, om gewoon te bewaren en voor mijzelf te houden of juist om sommige te delen op mijn Instagram pagina. Dus ik heb graag een telefoon met voldoende geheugen. Daarbij wil ik natuurlijk ook een telefoon met een goede camera. Dat kan ook een belangrijk punt voor jou zijn. Want je wilt, als je foto’s maakt, natuurlijk wel dat ze van goeie kwaliteit zijn. Want anders is het ook zonde om foto’s te maken. Maar waar ga jij nog meer op letten.

Lange batterij duur

Dat is natuurlijk ook wel fijn, wanneer je een lange batterij duur hebt. Want het is wel fijn als je een gehele dag kan doen met jouw telefoon natuurlijk. Want niets is zo vervelend dan om het uur, of elke halve dag jouw telefoon te moeten opladen. Dat wil je natuurlijk niet. Want daar raak je natuurlijk ook alleen maar geïrriteerd van. 

Maar wat zijn de eigenschappen die jij graag ziet bij jouw telefoon? Zelf, zoals je al eerder las in deze blog, wil ik graag een telefoon met een goede camera en voldoende geheugen. Want dat vind ik erg belangrijk voor al mijn foto’s. Momenteel heb ik zelf ook meer dan 5.000 foto’s op mijn telefoon staan. Dus een goed en uitgebreid geheugen, dat is dus erg belangrijk voor mij.

Geef een antwoord