Ontwikkel jezelf online!

Ben jij net als iedereen in Nederland klaar met de Corona crisis? Je bent niet de enige! Vele mensen in Nederland vervelen zich in Nederland zoals jij of willen graag dingen gaan doen maar worden beperkt door de regels die de overheid naar buiten heeft gebracht. Veel mensen gaan een stukje wandelen of studenten gaan massaal naar het strand of het Vondelpark. Na een paar keer dit te doen hebben wordt het ook een beetje saai! In deze blog hebben wij daarom een aantal tips gegeven wat je kunt gaan doen als je je verveelt in je eentje of met meerdere om jezelf te vermaken, maar ook te ontwikkelen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal cursussen wat wellicht leuk is om te volgen. Als je interesse hebt in deze cursussen kun je een kijkje nemen bij Soofos.

Leren schilderen

Heb jij altijd al jouw creatieve kant willen uiten op een doek? Dan is het in deze tijd de juiste timing om te beginnen. Er is geen ander moment om een cursus te volgen waarin je schilderen leert. Deze cursus is voor beginners dus maak je geen zorgen. In deze cursus leer je met olieverf aan de slag te gaan en creaties te maken op het doek. Het is verdeelt in drie stukken, namelijk het praktische, technische en het creatieve. Daarnaast worden er handige tips gegeven zodat je als het beste kan leren schilderen.

Online fotografie cursus

Zoals al eerder werd verteld kan het maken van mooie foto’s iets heel leuks zijn om jezelf te vermaken. Doordat iedereen het nu belangrijk vindt en wellicht jijzelf ook om een mooie Instagram feed te hebben is het maken van de juiste foto’s essentieel. Met deze online fotografie cursus leer je jouw camera kennen en krijg je les door echte vakfotografen. Stap voor stap leer je hoe je prachtige foto’s maakt met voorbeelden en video’s. Dit is de ideale fotocursus voor beginners als hobbyfotografen, maar ook voor de mensen die hier hun beroep van willen maken.

Photoshop cursus

Wanneer je bijvoorbeeld een fotografie cursus heb gevolgd is het volgen van een Photoshop cursus ook handig. Je kunt bijvoorbeeld flyers maken met de foto’s die je hebt gemaakt. In deze cursus leer je alles over het programma, je leert dus meer dan alleen de basis. Van het bewerken van foto’s tot aan het vormgeven van afbeeldingen met teksten en animaties. De instructeur, Martijn van Weeghel zal je stap voor stap gaan uitleggen hoe jij het programma kan leren zodat jij na de cursus aan de slag kan. Het mooie van deze cursus is dat jij het ook op jouw CV kunt plaatsen en ook op jouw Linkedin.

Geef een antwoord