De 3 vetste games voor op je game pc

Speel je elke dag of week wel een keer op je game pc? Of staat hij te verstoffen? Ik hoop het toch niet, want er komen maandelijks zo veel gave nieuwe spellen uit. Dan weer een killer horror game, de volgende maand een epic shooter, dat wil je toch niet missen? Daarom hieronder, even snel, de 3 vetste spellen die je vanaf deze maand kan spelen op je game pc (om dat vuur gaande te houden, weet je wel?)

Borderlands 3

In het gekke geval dat je nog nooit van Borderlands gehoord hebt, hier is een kleine samenvatting; Borderlands is een wacky first person shooter met multiplayer mogelijkheden, die zich afspeelt op een Mad Max-achtige planeet genaamd Pandora (althans, de ‘eerste’ Borderlands speelt zich hier af). Het spel combineert humor, gave actiescènes, meeslepende verhalen en een unieke, eigen art style, tot een ongeëvenaarde serie games, en de nieuwste in de serie is dus net uit. Ga hem halen en spelen op je game pc!

The Witcher III: Wild Hunt

De hele Witcher serie is goed, maar Wild Hunt is misschien wel het beste. Het spel is al 4 jaar uit (en dus minder prijzig, yes!) maar nog steeds een van de meest indrukwekkende open-world-games die er is. De kaart is niet alleen belachelijk groot, maar elke plek waar je heen kan biedt ontzettend veel verdieping door middel van allerlei verschillende verhalen en enorm veel ruimte voor character development. En het is ook nog eens een leuke game met gave, uitdagende combat. Je game pc zit er op te wachten!

Alien: Isolation

Alien: Isolation is misschien meer een persoonlijke favoriet, maar hij gaat toch op deze lijst voor vetste game pc games van het moment, want daar hoort hij zeker tussen. De game speelt zich 15 jaar na de originele Alien film af (als je hem nog niet gezien hebt; ga hem zeker kijken) en je speelt als dochter van Ellen Ripley, die is teruggestuurd om een recorder terug te halen van de setting van de originele film. Het is een stealth game met een verrassend simpel concept; maak geen geluid en wordt niet gezien. Maar de game slaagt er, door middel van een sporadisch werkende radar en goed getimede muziek en geluidseffecten in om ontzettend eng te zijn, zo eng dat je soms bijna je controller aan iemand anders wilt geven. Outlast-eng. Maar, wie weet kan jij het makkelijk aan. Ga hem spelen en kom erachter!

Met deze drie games ben je zeker wel even zoet. Een shooter, een open world RPG en een stealthy horror game, wat wil je nog meer? Veel game plezier op je game pc!

Geef een antwoord