5 items die nooit uit de mode raken

Je kent ze wel, van die producten die je elk jaar weer terug ziet komen. Of het nou al 20 jaar bestaat of langer, sommige kledingstukken raken gewoon nooit uit de mode. Van schoenen tot overhemden, elk jaar zijn er genoeg consumenten die ze weer kopen. De echte fan heeft zelfs zijn of haar leven er aan gewijd. In dit artikel noemen we 5 kledingstukken die nooit uit de mode zullen raken. 

De Nike Air Max

De Air Max is al een stijlicoon sinds 1987, al 33 jaar is deze sneaker onwijs populair. Vroeger waren sneakers voor de jeugd en behoorde het tot de urban street stijl. De trendsetters van deze sneakers zijn nu inmiddels een stuk ouder maar nog steeds fan van deze schoen. Daarom zijn Air Max niet alleen tijdloos maar ook mainstream geworden. Voorheen moesten heren bij de meeste kantoorbanen netjes gekleed en daar hoorde een paartje Air Max niet bij. Tegenwoordig is dit veel meer geaccepteerd en zie je wellicht je eigen baas ook op een paartje Air Max lopen. Lange Frans en Baas B rappen zelfs over de iconische schoen in hun nummer ‘Het Land Van’. 

Het witte overhemd

Of het nou zomer of winter is, een wit overhemd kan altijd. Niet alleen op werk doet dit item het ontzettend goed, maar ook in de vrije tijd. Zowel voor mannen als vrouwen is een wit overhemd tijdloos en al ruim zo’n 100 jaar is het witte overhemd terug te vinden bij de mensen in de kledingkast. Even tijdloos als toen, zal waarschijnlijk over 100 jaar nog steeds een wit overhemd gedragen worden. 

Gekleurde boxers

Relatief nog niet lang in de mode maar toch onwijs populair, gekleurde boxers met uitdagende prints. In de loop van de jaren verandert de mode steeds opnieuw. Hierdoor is ondermode ook steeds stijlvoller geworden. De Bjorn Borg boxers waren een van de eerste onderbroeken die deze stoere trend startte. Hierdoor is het merk ontzettend gegroeid en zijn er steeds meer ondergoed merken zich gaan richten op uitdagende prints. 

Camelkleurige Coat

Zowel voor mannen als voor vrouwen is een camelkleurige coat een item wat nooit uit de mode raakt. De zachte kleur is een afwisseling op de standaard donkere kleuren voor zakelijk, nette jassen. Met een camelkleurige coat kom je altijd goed voor de dag. Wellicht niet ideaal voor in de zomer maar wel altijd goed om in je kas te hebben hangen. 

De spijkerbroek

Skinny, slim, wijd of regular fit, een spijkerbroek raakt nooit uit de mode. Gebkleekte spijkerbroeken of een spijkerbroek met scheuren van onder tot boven, de spijker jeans is vanaf het begin een hit en ontzettend populair.

Geef een antwoord